Klatkager af risengrød

I julen laver jeg altid massere af risengrød, så der er rester dagen efter. Så er der nemlig nok til at lave klatkager! Klatkager er noget af det bedste restemad, så hvorfor ikke udnytte det, og få brugt den kolde risengrød? Her er opskriften på de bedste klatkager:
Indgredienser:
10-12 små klatkager
- 3 æg
- 3 tsk vaniliesukker
- 0,5 dl mælk
- mel til tyk dej
- 3-4 dl risengrød
- 1 spsk olie
Fremgangsmåde:
- Bland først æg og sukker, og tilsæt mel til tyk konsistens. Bland mælk i.
- Dejen skal være lidt tyk.
- Vend nu risengrøden i.
- Tilsæt olie.
- Steg dejen til klatkager på en pande ved medium varme.
- Nyd dem med sirup, marmelade, sukker eller andet.
Velbekomme!
Ingen kommentarer endnu