Den bedste brownie

En kage der altid vinder hjemme hos mig, er en brownie. En tung og klæg brownie der smager af chokolade. Sprød udenpå og blød indeni. En af mine ynglingskager. I skal derfor ikke snydes for denne gode opskrift, som eventuelt kan bruges til desserten til nytårsaften.
Indgredienser:
- 100 g smør
- 2 æg
- 3 dl sukker
- 1 ½ dl hvedemel
- 5 spsk kakao
- 2 tsk vaniliesukker
- 2 tsk bagepulver
- 150 g chokolade
Fremgangsmåde:
- Smelt smør i en gryde.
- Pisk æg og sukker luftigt
- I mellemtiden vejer du mel, bagepulver og kakao af og rører dette rundt med piskeris til klumper af kakao og mel er forsvundet.
- Når æggesnapsen er luftig, tilsætter du den lune smør.
- Herefter vender du melmassen i dejen.
- Så tilsætter du chokoladestykker / hakket chokolade
- Hel dejen i en smurt form 20×25.
- Bag brownien i en 160 grader ovn i ca. 25-30 minutter.
- OBS: brownien skal være blød, så kagen skal gerne være lidt flydende når du tager den ud af ovnen.
Server med is og frugt. Eventuelt med en hjemmelavet is, som du finder en opskrift på her
Velbekomme!
Ingen kommentarer endnu