Hjemmelavede træstammer

Panna Cotta med hindbærcoulis

img_5067

Panna Cotta er sådan en let, hurtig og nem dessert, hvis man får gæster eller bare vil lave en lækker dessert til aften. Panna cotta betyder kogt fløde, og består i princippet ikke af meget mere end fløde, sukker og husblas. Jeg har i denne opskrift valgt at tilsætte hvid chokolade, fordi det smager skønt! Jeg lover dig, dine gæster bliver ikke skuffet! Så hvis du mangler en let og hurtig dessert til i aften, skulle du prøve denne opskrift på panna cotta med hindbærcoulis:

 

Ingredienser:

(9 små portioner)

Panna Cotta:

  • 7,5 dl fløde
  • 30 g sukker
  • 150 g hvid chokolade
  • 4 husblas

Hindbærcoulis:

  • Frosne hindbær
  • 2,5 spsk sukker

 

Fremgangsmåde:

Panna cotta:

  1. Start med at udbløde husblas i rigeligt vand.
  2. Varm nu fløde og sukker til lige under kogepunktet.
  3. I mellemtiden hakker du den hvide chokolade.
  4. Når fløden er passende varm, tilsætter du chokoladen og rører rundt til opløst.
  5. Tilsæt sidst udvandet husblas og rør rundt.
  6. Hæld på ønskede forme og lad dem stå på køl i ca. 4-5 timer, eller til faste.

Hindbærcoulis:

  1. Bland hindbær og sukker i en gryde.
  2. Kog i ca. 20-30 minutter til saften er kogt meget ind.
  3. Blend hindbærrene til en blød konsistens og sæt på køl.

Samling og pyntning:

  1. Tilføj hindbærcoulis oven på panna cottaen og pynt med f.eks. hvid chokolade eller frisk hindbær.

 

Velbekomme!

img_5066

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavede træstammer