Panna Cotta med hindbærcoulis
Panna Cotta er sådan en let, hurtig og nem dessert, hvis man får gæster eller bare vil lave en lækker dessert til aften. Panna cotta betyder kogt fløde, og består i princippet ikke af meget mere end fløde, sukker og husblas. Jeg har i denne opskrift valgt at tilsætte hvid chokolade, fordi det smager skønt! Jeg lover dig, dine gæster bliver ikke skuffet! Så hvis du mangler en let og hurtig dessert til i aften, skulle du prøve denne opskrift på panna cotta med hindbærcoulis:
Ingredienser:
(9 små portioner)
Panna Cotta:
- 7,5 dl fløde
- 30 g sukker
- 150 g hvid chokolade
- 4 husblas
Hindbærcoulis:
- Frosne hindbær
- 2,5 spsk sukker
Fremgangsmåde:
Panna cotta:
- Start med at udbløde husblas i rigeligt vand.
- Varm nu fløde og sukker til lige under kogepunktet.
- I mellemtiden hakker du den hvide chokolade.
- Når fløden er passende varm, tilsætter du chokoladen og rører rundt til opløst.
- Tilsæt sidst udvandet husblas og rør rundt.
- Hæld på ønskede forme og lad dem stå på køl i ca. 4-5 timer, eller til faste.
Hindbærcoulis:
- Bland hindbær og sukker i en gryde.
- Kog i ca. 20-30 minutter til saften er kogt meget ind.
- Blend hindbærrene til en blød konsistens og sæt på køl.
Samling og pyntning:
- Tilføj hindbærcoulis oven på panna cottaen og pynt med f.eks. hvid chokolade eller frisk hindbær.
Velbekomme!
Ingen kommentarer endnu