Søde græskarcupcakes med blød smørcreme

Sund pandekage med æg og banan

Sund-pandekage-med-æg-og-banan

Pandekager er altid godt! Og specielt en sund en af slagsen. Til morgenmad kan jeg godt lide at prøve lidt forskelligt, og så er det skønt at kunne spise en god sund pandekage til morgenmad en gang imellem. Pandekagen er kun lavet på æg og banan, så der er derfor ingen gryn eller mel i dejen. SÅ sundt! Jeg har valgt sæsonens frugter til topping, figne og æble – lavet til grød – men du kan selvfølgelig komme lige den topping på som du har lyst til – dette er blot til inspiration! Om du spiser den til morgenmad, eftermiddagssnack eller dessert til aften, er det en let, sund og hurtig snack. Simpel men virkelig god! Prøv den!

 

Ingredienser til sund pandekage med æg og banan

(Pandekage til 1 person)

  • 2 æg
  • 1/2 banan
  • 1/2 tsk vaniljepulver
  • 1 tsk kokosolie til stegning

Topping:

  • 1 figne
  • 2 spsk skyr
  • 1 spsk æblegrød
  • flydende honning

 

Fremgangsmåde:

  1. Mos bananen til grød, hvorefter æg tilsættes og piskes til en flydende masse.
  2. Tilsæt vanilje og bland rundt.
  3. Steg på en varm pande med kokosolie.
  4. Steg ca. 3-5 minutter på den ene side, til den har sat sig. Den kan være skrøbelig, så det er vigtigt at du venter med at vende pandekagen til den har sat sig helt på den ene side.
  5. Pynt den sunde pandekage med skyr, figner, honning og æblegrød (som du kan finde opskriften på her)

velbekomme!

img_6390 img_6391

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søde græskarcupcakes med blød smørcreme