Choko-chiagrød med friske figner
·

Det bedste om morgenen, er, når morgenmaden står klar til en. Det gør denne her chiagrød, for den skal laves aftenen inden og kan sagtens holde 3-4 dage i køleskabet. Om morgenen skal skyr bare blandes i, og vupti så har du en lækker og cremet choko-chiagrød. Denne er helt laktosefri, hvis du skulle døje med dette. Jeg blev inspireret af den billige soyakakao, sidst da jeg var ude at handle ind, og tænkte derfor at den skulle bruges til noget lækker og sundt! Nemt, enkelt, sundt og lækkert! Og SÅ kan choko-chiagrøden også bruges som en sund aftensnack/dessert, især med lidt god mørk chokolade på toppen- BONUS!
Ingredienser til Choko-chiagrød med frisk frugt:
(Chiagrød til 4 personers morgenmad)
- 5 spsk chiafrø
- 3 dl soyakakao
- 1 dl alm mælk eller rismælk
- 1/2 tsk vaniljepulver (den uden sukker)
- 4 spsk skyr til hele portionen, som blandes i om morgenen
- friske figner eller andet frisk frugt / bær
- 4×5 g chokolade (min. 80%), 5 gram pr. portion
Fremgangsmåde:
- Bland alle ingredienser om aftenen inden du skal spise chiagrøden.
- Lad disse stå på køl natten over, til det bliver en tyk grødet konsistens.
- Om morgenen blander du 2/3 chokochiagrød med 1/3 del skyr.
- Top grøden med friske figner eller andet frugt eller bær
Velbekomme!
Ingen kommentarer endnu