Sund chokopandekage med æg og banan

Græskarpandekager med massere af smag

Græskarpandekager

Uret er sat tilbage og det bliver hurtigere mørkt udenfor. Dagen i dag er en mørk dag, det er nemlig halloween. Og hvorfor ikke sidde indenfor og hygge med tændte stearinlys og lækre græskarpandekager. Jeg foretrækker at bruge græskar i mad frem for som pynt (sådan er det at bo i lejlighed). Denne opskrift på græskarpandekager er lavet med en masse efterårssmag og tager ikke længe at bikse sammen. Så hvorfor ikke forkæle dine nærmeste i eftermiddag eller i aften med disse lækre græskarpandekager. Eller måske de skal gives til søde børn der banker på døren i dag – den amerikanske tradition til halloween “trick or treat”. Jeg ved ikke med dig, men jeg skal hvertfald igang med græskarpandekagerne. Her er opskriften:

Ingredienser for græskarpandekager:

(12 stk)

  • 3 æg
  • 3 spsk sukker
  • 1,5 dl mælk
  • 3 tsk kanel
  • 1 tsk vanilje
  • 2 tsk bagepulver
  • 250 g mel
  • 0,5 dl olie
  • 200 g græskar puree (ca. 1/2 hokkaido græskar – opskriften på græskar puree finder du her)

 

Fremgangsmåde:

  1. Bland æg, sukker, olie og mælk i en skål.
  2. Bland alt tørre i en anden skål.
  3. Bland græskarpuree med æggemassen og rør rundt.
  4. Miks alt det tørre ned i det våde og rør rundt.
  5. Varm en pande med olie og steg pandekagerne.
  6. Server med sirup eller andet lækkert!

Velbekomme!

Græskarpandekager img_6517 img_6518

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund chokopandekage med æg og banan