Græskarpandekager med massere af smag

Uret er sat tilbage og det bliver hurtigere mørkt udenfor. Dagen i dag er en mørk dag, det er nemlig halloween. Og hvorfor ikke sidde indenfor og hygge med tændte stearinlys og lækre græskarpandekager. Jeg foretrækker at bruge græskar i mad frem for som pynt (sådan er det at bo i lejlighed). Denne opskrift på græskarpandekager er lavet med en masse efterårssmag og tager ikke længe at bikse sammen. Så hvorfor ikke forkæle dine nærmeste i eftermiddag eller i aften med disse lækre græskarpandekager. Eller måske de skal gives til søde børn der banker på døren i dag – den amerikanske tradition til halloween “trick or treat”. Jeg ved ikke med dig, men jeg skal hvertfald igang med græskarpandekagerne. Her er opskriften:
Ingredienser for græskarpandekager:
(12 stk)
- 3 æg
- 3 spsk sukker
- 1,5 dl mælk
- 3 tsk kanel
- 1 tsk vanilje
- 2 tsk bagepulver
- 250 g mel
- 0,5 dl olie
- 200 g græskar puree (ca. 1/2 hokkaido græskar – opskriften på græskar puree finder du her)
Fremgangsmåde:
- Bland æg, sukker, olie og mælk i en skål.
- Bland alt tørre i en anden skål.
- Bland græskarpuree med æggemassen og rør rundt.
- Miks alt det tørre ned i det våde og rør rundt.
- Varm en pande med olie og steg pandekagerne.
- Server med sirup eller andet lækkert!
Velbekomme!
Ingen kommentarer endnu