Nemme klatkager

Når jeg har en rest risengrød tilovers, bliver den oftest blandet med lidt æg, sukker og mel og vupti, så er der klatkager. Klatkager hører den mørke tid til, hvis du spørger mig. De smager fantastiske med en god ahornsirup til. Så har du lige en lille rest, så prøv opskriften med det samme – og forkæl din familie til eftermiddag 🙂
Ingredienser til nemme klatkager:
(8-10 små klatkager)
- 200 g risengrød
- 2 æg
- 1 tsk vanilje paste
- 25 g mel
- 1 spsk sukker
Fremgangsmåde:
- Miks risengrød og æg sammen
- Tilsæt sukker og vanilje paste og rør rundt
- Bland til sidst mel i dejen og tænd for en pande
- Steg klatkager til gyldne og gentag med resten af dejen
- Nyd med sirup, hakkede mandler, frugt eller andet lækkert.
Velbekomme!
Ingen kommentarer endnu