Brunkager med mandler

De bedste pebernødder

Bedste-pebernødder

Sponsoreret. En kage der hører julen til, er pebernødder. Der er stadig lidt under en uge til jul, så der er massere tid til at bage løs af alle julelækkerierne. Opskriften på disse pebernødder indeholder en masse krydderier hvilket gør dem smagsfyldte og gode. Jeg har desuden brugt finaxs nye kagemel, hvilket gør pebernødderne ekstra sprøde og lette, da der er et lavere indhold af gluten. Pebernødderne holder sig længst sprøde, hvis de opbevares i en tæt dåse. Så mangler du en god og smagsfyldt opskrift på pebernødder, så skal du prøve den her. SÅ GOD!

 

Ingredienser til pebernødder:

(100-120 pebernødder)

  • 150 g sukker
  • 130 g smør (blødt)
  • 1 tsk natron
  • 1 tsk ingefær
  • 1 tsk kardemomme
  • 1 tsk kanel
  • 1/2 tsk sort peber
  • 1 lille æg
  • 260 g kagemel fra finax

Fremgangsmåde:

  1. Pisk den bløde smør og sukker sammen
  2. Tilsæt ægget og pisk igen til flydende masse
  3. I en skål blandes alt det tørre, (hold gerne 50 g mel igen)
  4. Tilsæt det tørre smørblandingen og rør rundt igen
  5. Tilsæt eventuel lidt mel løbende til den bliver blød uden at være klistret
  6. Pak pebernøddedejen ind og lad den hvile en lille time
  7. Rul dejen til stænger og skær ud i passende stykker
  8. Tril herefter til kugler og placer på en bageplade
  9. Bag pebernødderne ved 200 grader i 7-9 minutter

Velbekomme og glædelig jul!

 

TIP:

Dejen kan med fordel laves flere dage før og sættes på køl eller på frys til pebernødderne skal bages

Kom pebernødderne i en tætsluttet dåse, så holder de sig længst sprøde og friske

 

 

img_6971

//Sponsoreret af finax//

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brunkager med mandler