Små kærnemælkshorn med jordbær og remonce

Ingefærcookies med frisk ingefær

Ingefærcookies

Ingefær siges at have mange sunde ting i sig. Det kan både hjælp mod kvalme, søssyge og så er det jo bare sundt for kroppen! Jeg elsker cookies og ingefær og tænkte derfor dette ville blive en perfekt kombination! Ingefærcookien er tilsat hvid chokolade, hvilket giver små bomber af sødlig chokolade til at opveje den lidt stærke ingefærsmag. En perfekt cookie at servere, tage med på tur, spise sammen med en god is. Den kan faktisk spises på alle døgnets timer, hvis du spørger mig! Opskriften er nem og simpel at lave og kan sagtens stilles på køleskab flere dage inden du skal bage dine cookies – faktisk har den bedre af at hvile på køl et par dage. Så får du nemlig en mere chewy og karamelagtig cookie! MUMS! Prøv den, den bliver helt sikkert et hit.

 

Ingredienser til Ingefærcookies:

(18 stk. Ingefærcookies)

  • 140 g stuetempereret smør
  • 120 g brun farin
  • 65 g alm sukker
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 1 æg
  • 2 cm fint revet frisk ingefær
  • 160 g mel
  • 1 tsk natron
  • 1 nip salt
  • 100 g hvid chokolade

 

Fremgangsmåde til Ingefærcookies:

  1. Pisk blødt smør og sukker til en blød masse
  2. Tilsæt æg og pisk til en lysebrun luftig masse
  3. Tilsæt revet ingefær og vend rundt
  4. I en skål blandes mel, natron og salt
  5. Pisk det tørre i det våde og pisk kort rundt til en ensartet dej
  6. Til sidst tilsættes hvid chokolade
  7. Sæt cookiedejen på køl i 1-2 døgn afhængig af hvor længe du kan vente. Ved 2 døgns hvile på køl får du en mere chewy ingefærcookie med rundere smag, end hvis du bagte den med det samme. Men kan kan selvfølgelig sagtens bage den med det samme.
  8. Form små kugler af cookiedej på størrelse med en 5 krone og bag ingefærcookien i ovnen ved 190 grader i 8-10 minutter
  9. Afkøl og nyd!

Velbekomme!

Er du også helt vild med cookies, så skal du prøve disse chocolate chip cookies!

Ingefærcookies img_7769

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Små kærnemælkshorn med jordbær og remonce