Sundere cookies med havregryn og banan

Hjemmelavet koldskål

Hjemmelavet koldskål

Sommeren nærmer sig og hvad er mere sommerligt end hjemmelavet koldskål? Det tager ikke meget længere end 5 minutter at bikse det sammen, og så smager det jo bare helt fantastisk godt! Mine sidste dage har hovedsagligt bestået af hjemmelavet koldskål, da det er det eneste min hjerne kan tænke på, når vejret begynder at nærme sig de 20 grader. 4 ingredienser og så har du den letteste og luftige hjemmelavet koldskål, der smager perfekt med kammerjunker og jordbær. En rigtig sommer dessert! For mig er en god koldskål altid lavet på en æggesnaps, da jeg synes en uden er en flad smag. Hvis man skal have koldskål, kan man ligeså godt give den hele armen og få lavet en god æggesnaps som bund. Hvis du er til citron i koldskålen, er det jo bare at tilføje lidt citronsaft og eventuel citronskal, så får du en frisk koldskål. Jeg har i denne koldskål brugt en god vaniljepaste, en tube med flydende vaniljekort. Jeg elsker at bruge dette, da det giver en helt perfekt smag af vanilje.

En hjemmelavet koldskål med kammerjunker, som måske er hjemmelavet, og en masse friske jordbær er for mig definitionen på sommer og glæde. Tanken om koldskål vækker en glæde og overskud i min krop som ingen anden ret – for så ved jeg sommeren er her eller på vej!

Sommer er for mig den bedste tid på året – den tid på året jeg har mest overskud og mest energi. Solen skinner, så hvorfor ikke udnytte chancen og få spist en masse hjemmelavet koldskål, nu når vejret er til det? Det skal jeg! Her er opskriften så du også kan spise koldskål dagen lang 🙂

 

Ingredienser til hjemmelavet koldskål:

(2 personer)

  • 2 æggeblommer
  • 2 spsk sukker
  • 1 tsk vaniljepaste
  • 5 dl kærnemælk
  • Kammerjunker
  • Friske jordbær

 

Fremgangsmåde til hjemmelavet koldskål:

  1. Pisk æggeblommer, sukker og vanilje til en luftig æggesnaps
  2. Pisk herefter kærnemælken i æggesnapsen så du får en dejlig luftig koldskål
  3. Spis evt. den hjemmelavede koldskål med kammerjunker og jordbær

Har du prøvet at lave dine egne kammerjunker? Det smager fantastisk,  og er hele arbejdstiden værd! Opskriften kan du finde lige HER!

Hjemmelavet koldskål img_7897 img_7898

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sundere cookies med havregryn og banan