Bananmuffins med mørk pålægschokolade

Sprøde cookies med Milkyway

Cookies med milkyway

Som barn spiste jeg mange Milkyway chokolader, i sær de små stjerner man kunne få i små pakker. Måske du husker dem? Jeg elsker den lyse chokolade og tænkte at en Milkyway chokoladebar ville passe perfekt i en cookiedej. Sprøde og chewy cookies perfekte til den lille kagesult, perfekte til isdesserten eller til den gode kop kaffe! Perfekt til alle stunder, hvis du spørger mig!

Måske du har opdaget det, men jeg har virkelig en svaghed for cookies! Cookies i alle afskygninger! Jeg elsker at eksperimentere med cookies og forskellige ingredienser og fyld, mums! På bloggen kan du finde alverdens typer cookies, søg blog på “cookie” i søgefeltet!

 

Ingredienser til cookies med Milkyway:

(18 stk. Cookies med Milkyway)

  • 140 g stuetempereret smør
  • 120 g brun farin
  • 65 g alm sukker
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 1 æg
  • 160 g mel
  • 1 tsk natron
  • 1 nip salt
  • 100 g Milkyway barer

Fremgangsmåde til cookies med Milkyway:

  1. Pisk blødt smør og sukker til en blød masse
  2. Tilsæt æg og pisk til en lysebrun masse
  3. I en skål blandes mel, natron og salt
  4. Pisk det tørre i det det våde og pisk hurtigt rundt til en ensartet dej
  5. Til sidst tilsættes tern af Milkyway chokolade
  6. Sæt cookiedejen på køl i 1-2 døgn afhængig af hvor længe du kan vente. Ved 2 døgns hvile på køl får du en mere chewy cookie med rundere smag end hvis du bagte den med det samme
  7. Form små kugler af cookiedej og bag ingefærcookien i ovnen ved 190 grader i 8-10 minutter
  8. Afkøl og nyd!

Velbekomme!

 

Er du også helt vild med cookies, kan du finde mange andre opskrifter på bloggen, blandt andet disse lækre cookies med chokoladestykker. Søg blot efter chokolade, og en masse cookieopskrifter vil komme op! Mums! Det gode med cookies er at dejen altid kan laves og kommes på frys = altid friske cookies til bagning!

img_7776

img_7807

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bananmuffins med mørk pålægschokolade