Hjemmelavet mysli med ahornssirup

Spiser du også mysli til morgenmad? Måske ovenpå din skyr, smoothie, greenie eller havregryn med mælk? Hvis ja, så skal du se med her! Her får du nemlig opskriften på en skøn hjemmelavet mysli, som ikke tager længere en 30 minutter fra du begynder til du har en sprød og knasende hjemmelavet mysli. Den dejlige ahornssirup giver en god karamelsmag når den blandes med de forskellige kerner og nødder. En perfekt smag at toppe din yoghurt, skyr eller anden morgenmad med! Jeg har endda brugt den ovenpå min koldskål som det knasende element i stedet for kammerjunker. Denne hjemmelavet mysli kan holde sig 1-2 uger på glas, hvis altså den ikke bliver spist inden – og det gør den hjemme hos os ved denne portion.
Jeg elsker at lave hjemmelavet mysli, og den kan afvejes afhængig af hvilke kerner og nødder du har i skabene. Hvis du har andre nødder og kerner kan de nemlig sagtens byttes ud med dem der står i ingredienslisten. Hvis du f.eks. har valnødder, solsikkekerner eller andet du skal have brugt, kan du sagtens bruge dette!
Hvis du elsker mysli eller granola som det også kaldes, kan du finde flere forskellige slags her på bloggen under Morgenmad!
Ingredienser til mysli med ahornssirup:
- 100 g grovvalsede havregryn
- 30 g kokosmel
- 30 g græskarkerner
- 30 g sesamfrø
- 60 g blandede nødder (Jeg brugte halv mandler / halv hasselnødder
- 55 g hakkede dadler
- 45 g ahornssirup
Fremgangsmåde til hjemmelavet mysli med ahornssirup:
- Bland alle tørre ingredienser i en skål
- Tilsæt ahornssirup til de tørre ingredienser og rør rundt ingredienserne er blandet
- Hæld den blandet mysli ud på en bageplade med bagepapir
- Bag myslien i ovnen ved 150 grader i 15 minutter – til mysli er gylden
- Lad myslien køle af før den kommes på glas eller i bøtte
- Spis myslien ovenpå en god hjemmelavet is, koldskål eller en smoothie bowl.
- Myslien kan holde sig 1-2 uger på glas
Velbekomme!
Ingen kommentarer endnu