Projekt bryllupskage

Solbærmuffins med hvid chokolade

Solbær har lige toppet sin bedste tid på året, og for mig betyder det en masse lækre solbær i fryseren. Hvis du også er lige så heldig, synes jeg du skal prøve disse lækre solbærmuffins med hvid chokolade. De er super nemme og så smager de så skønne. Syrlige af de friske solbær og søde af den hvide chokolade. Hvis du nu skulle stå uden solbær, kan andre bær selvfølgelig også bruges, men jeg vil klart anbefale solbær. Disse muffins er perfekte at lave en masse af, da de nemt kan fryses ned, og tages op igen ved pludselig lyst til solbærmuffins eller gæster. Jeg vil skyde på at den maks tager 15 minutter at mikse sammen + bagetid. Nemt, ikke? Her er opskriften, så du kan prøve dem:

Ingredienser til solbærmuffins med hvid chokolade:

(15 stk.)

 • 115 g brun farin
 • 135 g hvid sukker
 • 4 æg
 • 240 g mel (+ 1 tsk mel til bær)
 • 2 tsk bagepulver
 • 150 g smør
 • 200 g solbær
 • 100 g hvid chokolade

 

Fremgangsmåde til solbærmuffins med hvid chokolade:

 1. Pisk sukker og æg til en luftig æggesnaps
 2. Smelt smør og bland det med æggesnapsen
 3. I en skål blandes det tørre
 4. Vend det tørre i æggesnapsen til en blød kagedej
 5. Vend solbær med mel, og vend dem i dejen sammen med hvid chokolade
 6. Fyld muffinforme 3/4 op
 7. Bag muffins i ovnen ved 175 grader alm luft i 15-20 minutter – til gyldne på toppen
 8. Afkøl og nyd!

Velbekomme!

HUSK at følge bloggen på det grønne logo ude i siden. Så er du sikker på ikke at gå glip af nogle opskrifter, da du vil få en besked pr. email om ny opskrift. HuSK desuden også at finde mig på instagram under @Nannabroe.

 

TIP: Skulle du nu ikke have nogle selvplukkede bær på frys, kan en frysepose med bær også sagtens bruges. Måske du kender den “multi” blanding med bær? Den vil jeg anbefale, hvis du ikke har solbær på frys. Så der er ingen undskyldning!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Projekt bryllupskage