Hjemmelavet s'mores

Lækre blåbærmuffins med friske blåbær

img_6027

Opskriften er lavet for ChriChri.dk.

Sommeren er over os og det samme er blåbær på blåbærbuskene lige nu. Det bugner med blåbær og det er tid til at bruge dem i selvfølgelig, KAGE. Opskriften på disse lækre blåbærmuffins er sød og frisk med de fine nye blåbær. Frosne kan selvfølgelig også bruges, hvis du ikke har friske blåbær. Denne simple blåbærmuffin er let at lave og tager ikke lang tid fra du går i gang til du har en blåbærmuffin foran dig. Opskriften her giver en masse lækre blåbærmuffins – lige til at forkæle familien med.  Blåbærmuffins, mums siger jeg bare! De lækre blåbærmuffins kan let fryses ned, og tages op til når du skal bruge dem. Eventuel lun dem kort og server med det samme!

 

Ingredienser til blåbærmuffins:

(Ca. 25 stk blåbærmuffins)

  • 2 æg
  • 2,5 dl mælk
  • 1 dl olie
  • 300 g sukker
  • 1 tsk vaniljepaste
  • 325 g mel
  • 1,5 tsk bagepulver
  • 1/4 tsk salt
  • 180 g blåbær + 1 spsk mel

Fremgangsmåde på blåbærmuffins:

  1. Bland æg og mælk sammen i en skål.
  2. Tilsæt sukker, olie og vaniljepaste til alt er samlet
  3. I en anden skål blandes mel, salt og bagepulver.
  4. Si det tørre i blandingen og miks rundt til melet er indblandet i dejen.
  5. Bland blåbær med en spsk mel. Dette gør, at blåbæerne ikke falder til bunden.
  6. Vend blåbær i dejen.
  7. Fyld muffinsforme 3/4 til kanten, og bag blåbærmuffinsne ved 200 grader i 15-18 minutter – til gyldne.
  8. Afkøl, og spis!

Velbekomme!

 

Blåbærmuffins img_6028 img_6031

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet s'mores