Sundere snickers med mørk chokolade

Fødselsdagskage og fødselsdagsfest

Der er fødselsdagstema, for der er altid en der har fødselsdag, hvilket er en god undskyldning for kage, hver dag! En fødselsdag skal selvfølgelig fejres med en fødselsdagskage og en god fødselsdagsfest. En fødselsdagsfest indebærer, hvis du spørger mig, hjemmebagte hvide fødselsdagsboller, hjemmelavet varm kakao og selvfølgelig en fødselsdagskage. Når vi har holdt fødselsdag i min familie har det oftest været med en masse hjemmebag. For mig har en nem chokoladekage altid været en af kagerne på bordet. Hvem kan ikke lide en god chokoladekage?
Derudover har vi ofte haft en frisk kage eller lagkage med en masse frugt i. Jeg har i dette indlæg forsøgt at lave en nem måde at finde en masse lækre opskrifter til fødselsdagsfesten, deriblandt fødselsdagsboller, nem chokoladelage, lagkage med jordbærskum og en nem hindbærsmoothie!

Klik på overskriften for de forskellige kager og søde sager, for at komme ind til opskriften. 

Fødselsdagsboller med massere af smør og gode sager:

Eftermiddags fødselsdagsfest kalder på hjemmelavet fødselsdagsboller med tandsmør! Hvem kan ikke lide dette? Faktisk kan jeg huske, da jeg var yngre, brugte jeg altid te-skeen til at tage det meste af smørret af, da jeg synes det var for meget! Men nu kan man da næsten ikke få for meget smør?

Ingefærcookies:

En af mine favoritter som ikke må glemmes på et fødselsdagsbord er cookies! Cookies kan laves i mange varianter, og disse er blot en af dem. Find desuden en masse forskellige opskrifter på cookies, hvis du kigger under “Chokolade” på forsiden.

Ingefærcookies

Lagkage med jordbærskum: 

Hvilken fødselsdagsfest uden en lagkage? Og så en lagkage med flødeskum og jordbær – bliver det bedre? For ikke at glemme den hvide chokolade!

Hjemmelavet varm chokolade:

Til en fødselsdagsfest hører der sig varm chokolade til, hvis du spørger mig! Og hvorfor ikke lave den selv? Det er super nemt, og så smager det bare endnu bedre!

Nem Chokoladekage med glasur:

Kender du det? Man søger efter en nem chokoladekage? En nem en som ikke bliver tør – for det kan de let gøre! Denne opskrift giver med sikkerhed en blød og saftig chokoladekage, som hverken ender med at blive ubagt eller tør som sand.

 

Brownie med karamelchokolade: 

Hvis ikke du har prøvet denne brownie, så skal du gøre det nu! Denne brownie er toppet med den lækreste karamelchokolade, der har den sødeste og blødeste konsistens!

Brownie-med-karamelchokolade

Hindbærsmoothie:

Hvem kan ikke lide en frisk hindbærsmoothie? En perfekt drik til dem der ikke er så meget til hjemmelavet kakao?

 

 

Hvis du ikke synes det er helt nok forslag til din fødselsdagsfest, kan du nemt gå ind under “opskrifter” på forsiden og finde en hel masse flere opskrifter. Faktisk mere end 200 opskrifter ligger allerede klar til dig! Mon ikke du kan finde noget du kan bruge til din fødselsdag? Det tror jeg nok! God fest! 

 

___________________

Husk forresten at du kan følge mig på Instagram under @Nannabroe, hvor der bliver lagt nye billeder op af opskrifter hver gang der kommer en ny op! 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sundere snickers med mørk chokolade