Sundere chokomysli
·

Oftest er alle de forskellige myslier man kan købe fyldt med sukker. Og hvis livet skal være lidt sødt med al den kage, må i hvertfald en ting i løbet dagen være lidt sundere. Derfor har jeg med inspiration fra Michelle Kristensen prøvet at lave denne lidt sundere chokomysli til at komme på skyr, bananis eller til at tage med som en lidt sundere eftermiddagssnack. Sørg før at bag den længe nok, så den bliver dejlig sprød!
Ingredienser:
(Glas på ca 1 L)
- 2 modne bananer
- 1 dl mandelmælk
- 2 spsk kakao
- 1 tsk honning
- 1 tsk vaniljepulver
- 3,5 dl grovvalsede havregryn
- 1 dl hørfrø
- 1 dl sesamfrø
- 1 dl mandler (hakkede mandler/mandel splitter)
Fremgangsmåde:
- Opvarm ovnen på 150 grader alm. Luft.
- Blend bananer, mandelmælk, kakao, honning og vaniljepulver til en tyktflydende masse.
- I en en skål, blandes havregryn, mandler og frø.
- Hæld nu den flydende massr i skålen, og rør til det er jævnligt fordelt.
- Fordel myslien på en bageplade.
- Bag myslien i 40 minutter på 150 grader.
- Rør i myslien hvert 10 minut.
- Skru herefter ned på 100 grader, og bag endnu 10 minutter.
- Afkøl, inden myslien puttes på glas.
Brug ovenpå skyr, bananis, med mælk eller som en god snack.
Velbekomme!
Ingen kommentarer endnu