Blåbarmarmelade med julesmag

Sundere granola

Sundere-granola

2018 er i gang og det kan for mange betyde en sundere start. Her hos mig skal der også laves lidt om på decembervanerne, hvorfor jeg har lavet denne lækre lidt sundere granola til at komme ovenpå min skyr til morgenmad eller snack om eftermiddagen. I min granola har jeg tilsat både nødder, tørret frugt og korn – en god kombination hvis du spørger mig. Jeg har brugt det lækre produkt hampefrø i min granola for at tilsætte lidt ekstra protein og sunde sager. Hampefrø har en nøddeagtig smag og bidrager til en god fylde i granolaen. Hampefrø kan desuden købes hos Finax i diverse butikker. Portionen giver en god skål som kan holde en lille uge, selvfølgelig afhængig af hvor meget du kommer ovenpå din skyr.

 

Ingredienser til sundere granola:

  • 90 g dadler
  • 165 g havregryn (grovvalsede)
  • 25 g tørret tranebær
  • 20 g sesam
  • 30 g hampefrø
  • 50 g mandler
  • 45 g kokosolie
  • 2 spsk flydende honning

Fremgangsmåde til sundere granola:

  1. Hak dadler i små tern.
  2. Hak mandler til grove stykker.
  3. Bland alle tørre ingredienser i en skål
  4. Smelt kokosolien i mikroovnen og hæld den over alle ingredienserne
  5. Tilsæt til sidst honningen og rør rundt i granolaen
  6. Kom den sundere granola på en bageplade og bag granolaen i ovnen ved 175 grader i ca. 20-25 minutter – eller til gyldent
  7. Afkøl den sundere granola før den kommes på bøtte

Velbekomme!

 

Hvis du kan lide denne opskrift på sundere granola, bør du tage et kig på denne sundere choko mysli eller en sundere smoothie bowl til at komme granolaen oven på

Og Hey! Følg gerne bloggen oppe i hjørnet på den grønne knap FØLG BLOG – så er du sikker på at du ikke går glip af nogle opskrifter!

Sundere-granola img_7024

 

//Sponsoreret af Finax//

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blåbarmarmelade med julesmag