Hyldeblomstmousse
·
Dessert· Kageliv by Nannabroe
Solen skinner! Sommer kalder på hyldeblomst! Så hvorfor ikke lave den lækreste hyldeblomstmousse? Denne hyldeblomstmousse er med både fløde og cremefraise, som gør den ekstra frisk sammen med både citron og limesaft. Lav hyldeblomstmoussen næste gang du skal have gæster.
Husk forresten at følge mig på Instagram HER, hvor jeg ligger et billede op, hver gang jeg poster en ny opskrift.
Ingredienser til hyldeblomstmousse:
(6 -8 glas, afhængig af størrelse)
- 2 husblas
- 1,5 dl hyldeblomst saft
- Saft fra 1/2 citron
- saft fra 1/2 lime
- 2,5 dl fløde
- 200 g cremefraise (38%)
- Hvid chokolade til pynt
Fremgangsmåde:
- Kom husblas i en skål med vand
- I en gryde samles hyldeblomstsaft, citron og lime og varmes op lige til kogepunktet.
- Kom den udblødte husblas i saften og lad den køle ned til ca. 35 grader.
- Pisk fløde til en let flødeskum.
- Pisk cremefraise til en fast masse.
- Når saften er kølet ned, kommes der enkelte skefulde af flødeskummet over i saften og røres rundt.
- Gentag og tag lidt mere af gangen.
- Vend til sidst cremefraise i moussen.
- Kom musen på ønskede glas og stil på køl mindst to timer.
- Pynt med hvid chokolade.
Velbekomme!
Ingen kommentarer endnu