Banankage med mørk karamelchokolade

Havregrødspandekager med æble og gulerod

Havregrødspandekager

Har du ofte en lille rest havregrød tilbage efter morgenmaden? Det har jeg ofte, og tænkte derfor at denne selvfølgelig ikke skulle smides ud. Derfor har jeg anvendt resterne af havregrød til havregrødspandekager. Hvis du har en mindre rest end opskriften lyder, så halvér bare opskriften. Jeg kan godt lide nogle pandekager med lidt fyld i, så derfor har jeg tilsat både revet æble og revet gulerod, hvilket giver både en god smag og god konsistens. Havregrødspandekagerne kan både bruges som snack, morgenmad, dessert eller til at tage med på farten. De er super nemme at lave. Og tanken om at få brugt alle rester er jo skøn! Havregrøden her er lavet med Finax nye glutenfri havregryn, så alle kan være med på opskriften.

 

Ingredienser til havregrødspandekager med æble og gulerod:

(8 stk)

  • 300 g havregrøds rester (svarer havregrød fra 2 dl tørre havregryn)
  • 2 æg
  • 1 mellem str gulerod, revet
  • 1/2 æble revet
  • 1 tsk honning
  • revet vaniljestang eller 1/2 tsk vaniljepulver

Fremgangsmåde til havregrødspandekager:

  1. Rør den kolde rest havregrød lidt op, så den ikke fremstår som et stykke
  2. Tilsæt herefter æg et af gangen og rør det ud i havregrøden
  3. Riv æble og gulerod og tilsæt havregrødsblandingen
  4. Tilsæt til sidst vanilje og honning
  5. Lad pandekagedejen hvile i 5 minutter
  6. Steg herefter havregrødspandekager på en varm pande med lidt olie
  7. Server med frisk frugt, honning og nødder

Velbekomme!

 

Elsker du også pandekager? Så ville du måske synes om disse bananpandekager?!

Og forresten, hvis du ikke vil gå glip af nogle opskrifter, så skal du tage at følge bloggen oppe i højre hjørne på FØLG BLOG! Så er du sikker på at du altid bliver opdateret med skønne opskrifter.

Reklame for Finax

Havregrødspandekager img_7538

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Banankage med mørk karamelchokolade