Havregrødspandekager med æble og gulerod

Brownie med moussebomber og bær

Brownie

Denne lækre kage blev kreeret af en blanding af en masse af mine opskrifter. Jeg har taget lidt fra forskellige opskrifter og kombineret dem på denne lækre brownie. Brownien indeholder en masse lækker chokolade og er dejlig tung og blød. Ovenpå er der jordbærmoussebomber, jordbærbomber, chokolade og flotte og farvede chokoladekugler. Opskriften er lavet ud fra en springform på 16 cm diameter og vil passe til 6-8 personer. Kagen er en god kage til at få brugt det man nu lige har i skabet. Hvis du eksempelvis havde chokolade, oreos, blåbær eller andet, kunne det sagtens bruges også- jo mere jo bedre!

Jeg vil i følgende linke til de forskellige opskrifter ud fra 3 steps.

1. Step hvor moussebomberne laves.

2. Step hvor brownien laves.

3. Step hvor pyntes laves og gøre klar.

 

Step 1: (moussebomber)

Du skal starte med at lave moussebomberne da de skal sætte sig på frys et par timer, følg de nedenstående opskrifter, hvorefter du bager brownien.

Jordbærmoussebomber:

Jordbærmoussebomber finder du opskriften på HER

 

Jordbærbomber:

Jordbærbomberne er lavet ud fra denne opskrift HER

 

Step 2: (Brownie)

Når moussebomberne er lavet og sat på frys laves brownien. Brownien sættes også på køl en 1-2 timer, til den er kølet af og har sat sig.

Brownie:

Brownie med massere af chokolade finder du opskriften på HER. Jeg har dog ved denne opskrift undladt nødderne og bagt kagen i en springform på 16 cm.

 

Step 3: (Pynt)

Når brownien er bagt og sat på køl, kan du passende at lave den fine chokoladebund og gøre jordbær klar til pynt – eller andet chokolade, bær eller lign.

Chokoladestykker:

Chokoladestykkerne er blot smeltet chokolade smurt ud i et tyndt lag på et stykke bagepapir. Chokoladen sættes på køl i 20-30 minutter til det er størknet helt, hvorefter det brækkes i små stykker. Klar til at komme på den lækre brownie som pynt.

 

Brownie img_7444 img_7445

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Havregrødspandekager med æble og gulerod